Sinulla on projekti.
Meillä on siihen ratkaisu.

Inlook on toteuttanut viihtyisiä ja toimivia sisärakentamisen ratkaisuja jo lähes 60 vuoden ajan.

Inlook on suomalainen sisärakentamisen mestari. Palveluvalikoimastamme löydät ratkaisut uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, vaativiin erikoiskohteisiin sekä  pääurakointiin ja materiaalimyyntiin, jauhemaalauspalveluja unohtamatta. Me hoidamme sisärakentamisen projektisi alusta loppuun, ja teemme sen sujuvasti, kustannustehokkaasti, ja aina aikataulussaan. Meillä urakat hoidetaan kerralla kuntoon.
Meillä on pitkä kokemus ja luotettu asema alalla. Sen ansiosta pystymme ennakoimaan projektin kulkua ja varmistamaan sille sujuvimman toteutuksen. Meiltä saat laadukkaat tuotteet, mutta lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua.

Palvelumme

Asennus­palvelut

Materiaali­myynti

Projektinjohto ja pää­urakointi

Jauhe­maalaus­palvelut

Suunnittelija­palvelut

Tutustu sisärakentamisen mestareiden pääkonttoriin!

Inlookin toimitilat toimivat myös näyttelytiloina. Astu sisään virtuaalivierailulle Helsingin pääkonttoriimme!

Inlookin tuotteille EPD-ympäristöseloste

Inlookin lasiseinätuotteilla INLOOK SLIDY ja INLOOK WOODY on nyt EPD-sertifikaatti. Se on ympäristöseloste, joka esittää tuotteiden ympäristövaikutukset ja tarjoaa määrällistä ympäristötietoa tuotteen elinkaaresta.

Ura Inlookilla

Useita vuosikymmeniä kestävät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlookin tuloksellisen toiminnan avain.

Haluatko kuulla meistä lisää?
Tilaa uutiskirjeemme!